Καλά κέρδη σε όλους!


Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΣ!! HALA MADRID!!

Πείραξε πολλούς χθες το 10ο της Ρεάλ. Τους πόνεσε, και επειδή δεν μπορούσαν να βρούν κάτι να πουν για την πορεία των Μερένχες, βγάλανε το κόμπλεξ τους στο Κριστιάνο.Είχαμε αρχίσει να συνηθίζουμε την μόδα της Μπαρτσελόνα και τους ψευτοεπαναστάτες τους, ξαφνικά σε 1 χρόνο, μάθαμε ότι το 80% της Ελλάδας υποστηρίζε από την γεννησή του την Μπάγερν, και φέτος Ατλέτικο; ΑΤΛΕΤΙΚΟ; Ο μόνος έλληνας που υποστήριζε Ατλέτικο εδώ και χρόνια είναι ο Ντέμης.


Και από τον προβατοποιημένο κόσμο το δέχομαι, δεν λειτουργεί και πολύ σωστά το μυαλό, και γενικά εκφράζει τα κόμπλεξ του. Θεωρώ όμως απαράδεκτο να βλέπω τρομακτικές κωλοτούμπες από "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους και όχι σε κάποιο προσωπικό τους στάτους σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτίωσης αλλά στα σάιτ τους.

Αλήθεια κύριοι και κυρίες, μας ζαλίσατε με τα πόλλα και κουραστικά άρθρα σας για το αντιποδόσφαιρο του Μουρίνιο, δεν είδα πουθενά γραμμένο όμως για πούλμαν του Σιμεόνε, για ξύλο που θα του δώσει το αποτέλεσμα. Αντιθέτως τον αποθεώνατε.

Ας γυρίσουμε όμως στα του χθεσινού τελικού. Επιθέσεις προς τον κριστιάνο, επειδή λέει έπρεπε να μην παίζει στο 118, να μην κερδίσει πεναλτυ, να μην το εκτελέσει κιόλας, να το δώσει στο Ράμος γιατί χωρίς τον Ράμος θα έκλαιγε επειδή θα έχανε τον τελικό, ότι άλλοι του πήραν το τρόπαιο, ότι πανυγήριζε σαν καραγκιόζης και κωλόπαιδο, ότι έκανε τριπλίτσες όταν ήδη κέρδιζαν 3-1. Ας τα δουμε με μια άλλη ματιά λοιπόν. Εγώ θα του πω μπράβο γιατί αυτοί που πήγαν να δουν τον αγώνα πλήρωσαν για να δουν μπάλα, όχι να μπιζάρουν οι παίχτες μόλις πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται. Το 4-1 γράφεται πιο ωραία στην ιστορία σε τελικό Τ.Λ από το 3-1 ειδικά απέναντι στην μισητή συμπολιτισσα. Τον Ράμος δεν τον έφτασε στον Τελικό ο κριστιάνο με τα 16 γκολ σπάζοντας όλα τα ρεκόρ? Να δώσει ο CR7  το πέναλτυ στον Ράμος, που τελευταία φορά τον έστειλε εξω απο το γήπεδο?Αλήθεια πόσο κωλόπαιδο είναι ένας άνθρωπος που χαρίζει το πρίμ του στους φυσιοθεραπευτές της ομάδας;

Το αποκορήφωμα των άρθρων που διάβασα είναι ένα poll  του ποιός είναι πιο σιχαμένος ο Κριστιάνο ή ο Ρούντι. Δεν συνηθίζω να αναφέρω ονόματα, αλλά κυρία Μπάκουλη πότε επιτέλους θα σταματήσετε να μας εξοργίζεται με τις βλακείες που σας έρχονται στο κεφάλι και θεωρείται ότι πρέπει να γίνει άρθρο. Και αν αυτό το εκλαμβάνεται ως επιτυχία  που προκαλεί, όχι μόνο εσείς αλλά και το σάιτ σας που εγκρίνει αυτά τα άρθρα, γιατί δεν έχετε τα αρχίδια να προκαλέσετε με ένα άρθρο ποιος είναι πιο σιχαμένος Διαμαντίδης ή καραγκούνης, Τζαβέλλας ή Κατσουράνης, Σαβίδης ή Αλαφούζος?

Υ.Γ Η Ρέαλ το πήρε γιατί το άξιζε, γιατί έπαιξε μπαλάρα όλη τη χρονιά, και έρχονται κι άλλα.
Υ.Γ 2 Κριστιάνο χωρίς παιχνίδι 4 βδομάδες και έβγαλε 120 λεπτά ενώ οι άλλοι πάθαιναν κράμπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?