Καλά κέρδη σε όλους!


Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ALONE AGAINST ALL

Καλημέρα φελλας ,

Χθες το βράδυ άδοξα τελείωσε μια νέα φιλία που γεννιόταν. Μετά απο περίπου 10 χρόνια ο παοκ κατέβασε κόσμο στη Λεωφόρο . Το σκηνικό των 2 γραφικών προέδρων γνωστό πλέον . Πιο πολλές αγκαλιές και χαδακια και από νεόνυμφους.  
 
Τους τα χάλασαν οι οπαδοί τους όμως που σταμάτησαν τις συμπλοκές μόνο για τα 90 λεπτά του αγώνα. Για αυτό και ο τίτλος για παλιές αγάπες. . 

Στο σημαντικό σκέλος τώρα , ελπίζω να καταλάβατε όλοι αυτές τις μέρες γιατί είμαστε μόνοι εναντίον όλων παντού. Το ειδατε στη μπάλα και εσχάτως στο volley . Εκεί ο δεύτερος εθνικός αλεξανδρουπολης οχι μόνο αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς μας αλλά φρόντισε να φτιάξει και κλίμα εναντίον των παικτών μας. Οι παίκτες μας απάντησαν οπότε δεν θα ασχοληθώ άλλο με τα κόμπλεξ τους... τα κόμπλεξ του εθνικού και του καθε εθνικού.... 

Και λέγοντας ΠΑΝΤΟΥ εναντίον όλων μεθαύριο αρχίζουν τα play offs  στο μπάσκετ. . Εκει να δείτε προκλήσεις που μας περιμένουν απο το πρώτο ματς . Ξέρουν ότι είναι η μόνη τους ευκαιρία φέτος και ίσως η τελευταία για πρωτάθλημα για τα επόμενα χρόνια. Και εκεί μόνοι μας θα μαστε. Εναντίον του Πανιωνιου (παπάς , γιανκοβιτς) για αρχή. . 

Υ.Γ. Αν εφαρμοστούν οι κανονισμοί ο παοκ δεν βλέπει κόσμο στην Τούμπα μέχρι το...2015.
Υ.Γ.2 Ναι στις μετακινήσεις οπαδών στην πράξη όχι στα λόγια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?