Καλά κέρδη σε όλους!


Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ



Φέλλας καλησπέρα σε όλους,

λείψαμε για αρκετό καιρό η αλήθεια είναι και γίνανε πάρα πολλά αυτές τις μέρες που πέρασαν ασχολίαστα. Απλά έπρεπε να λήξουν κάποια διαδικαστικά θέματα με το μπλογκ μας ώστε πλέον να συνεχίσουμε απερίσπαστοι και όπως εμείς θέλουμε.

Πριν ασχοληθώ με το τμήμα μπάσκετ ΠΡΕΠΕΙ πρώτα  από όλα να πω για πολλοστή φορά τα συγχαρητηρια και τα ευχαριστώ για τις ατελείωτες κούπες στον ερασιτέχνη μας. Την Πέμπτη η ομάδα μας αρχίζει τη σειρά των τελικών . Δεν θέλω να φανώ γραφικός αλλά έτσι όπως είναι οι άλλοι φέτος στον Πειραιά δεν αξίζει να δούμε πάνω από ένα ματς. Είναι η ώρα και η ευκαιρία της εκδίκησής μας .

Βλέπεις πως παίζουν με τον παοκ που για 2 σερί παιχνίδια τα πάει στον πόντο. Βλέπεις πως παλεύαν όλη τηη χρονιά. Βλέπεις αυτήν την απίσευτα γραφική φυσιογνωμία να έχει γίνει προπονητής. Από την άλλη σε εμάς βλέπεις μία ομάδα που όλη τη χρονιά απέδειξε γιατί ήταν 2 σερί χρόνια πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τώρα έχουν έναν διπλό στόχο. Να αποδείξουν στους εαυτούς τους και σε μας ότι γινόμαστε οριστικά το αφεντικό και εντός συνόρων και από την άλλη να στείλουν στη σύνταξη μπατίστ, διαμαρτυρίδη , φώτση κλπ κλπ κλπ. Δεν είναι υπερβολικό . Τους κερδίζεις;; Τους σπας έδρα κόντρα σε όλους και σε όλα;;; Κόντρα και στα κοράκια;;; ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ. Έτσι και αλλιώς μόνο αυτό τους έμεινε , αφού την εθνική την παρατήσανε με την πρώτη στραβή.

Μετά ήρεμα το καλοκαιρακι θα κινηθεί το τμήμα να καλύψει τα κενά που θέλει. Μακάρι να έχουμε επιστροφές παλιών αγαπημένων που δεν πιάσανε στις νέες τους ομάδες όπως ο Κάιλ ή ακόμα και ο Μίλος αν θέλει ποτέ να παίξει σε εμάς με λιγότερα χρήματα φαντάζομαι πως κανείς στην ομάδα δεν θα λεγε όχι σε έναν τέτοιο παίκτη. Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε παίκτη στο 4-5 και κυρίως στο 1-2 . Παίκτη με σκορ. Λογικά θα πάει για αμερικάνο που να δίνει ανάσες στο Σπανούλη αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και ακόμα είναι νωρίς. 


ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ......

ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ......

Υ.Γ. Α ρε μπενφίκα....

Υ.Γ.2 Μακάμπι είσαι άξια αρχιδάτη διάδοχος....

Υ.Γ.3 Ρε γιαννάκη τι έδειξες στον τελικό προχθές;;;;  

ΥΓ. 4 Πρόεδροι αν έπιασαν οι κατάρες στη μπασκετική ρεαλ δεν ρίχνετε και καμία προς οακα μεριά;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?