Καλά κέρδη σε όλους!


Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Memphis-Oklahoma, Golden State- Clippers

Ξημερώματα Τρίτης, και περιμένουμε τα δεύτερα παιχνίδια του πρώτου γύρου στο NBA. Οι 2 προηγούμενες μέρες των playoff είχαν γεμάτο πρόγραμμα που ξεκινούσε νωρίς, και μας κακοφαίνεται σήμερα που εχούμε μόνο 2 παιχνίδια.


Το καλό είναι ότι έχουμε κόντρες της Δύσης σήμερα, που σημαίνει παιχνίδια που θα μας αποζημειώσουν. Η μέρα ξεκινάει με την Οκλαχόμα του MVP της σεζόν Kevin Durant, απέναντι στους αντιπαθητικούς Γκριζλις του Γκασόλ και του σιχαμένου Ραντολφ.


 Η λογική λέει πως θα ξαναδούμε την Οκλαχόμα να περνάει άλλο ένα εύκολο βράδυ, και τους Διοικούντες του Μέμφις να ψάχνουν να βρούν τι πήγε λάθος και σε 2 χρόνια κατέστρεψαν την ομάδα που είχε φτάσει στα τελικά της Δύσης, και είχε γεμίσει ελπίδες τον κόσμο τους. Θα σας πω εγώ λοιπόν κύριοι, ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΔΊΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, μέχρι και τον προπονητή αφήσατε. 3 χρόνια να είχατε κρατήσει αυτήν την ομάδα θα είχατε ένα δαχτυλίδι.



  Και μετά το ζέσταμα έχουμε τον αγώνα της βραδιάς. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ένα πολύ ωραίο rivalry μεταξύ Γκόλντεν Στειτ και Κλίππερς, το οποίο είναι οτι καλύτερο για μας τους θεατές, αλλά και για την λίγκα και την προώθηση της. Δυνατές μονομαχίες, σκληρά φάουλ, και τρομερό μπάσκετ θα μας προσφέρουν και πάλι σήμερα οι παρέες του Πολ και του Κάρι. Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα είναι απίστευτα δύσκολη, αλλά θεωρώ πως οι Κλίππερς θα επικρατήσουν, λόγω ποιότητας και βάθους του ρόστερ αλλα και προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?