Καλά κέρδη σε όλους!


Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Υπόκλιση σε Dunston και Μπαρτζώκα!



Ξημερώματα του κρίσιμου τελικού, και αφού πια έχω ηρεμήσει από τον χθεσινό καρδιακό(ξανά) μας αγώνα, και τον ξαναείδα με καθαρό μυαλό, ξεκινάω να γράψω και σήμερα.


  Τα είχαμε πει από την Μεγάλη Παρασκευή, τότε που μας κηδεύανε όλοι ότι αυτή η ομάδα θα γυρίσει στην Μαδρίτη να παίξει τον Τελικό της. Μεγάλη ιστορία η Ρεάλ, μεγάλους ποιοτικά παίχτες, αλλά όπως παραδέχτηκε και ο Λάσο, ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ΟΜΑΔΑ! Αυτό ήταν  πάντα το μεγάλο ατού των back to back πρωταθλητών Ευρώπης, είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως, είναι μια οικογένεια,και όπως σε κάθε οικογένεια όταν την προσβάλεις θα σου επιτεθεί ενωμένη σαν μια γροθιά.


  Χθές λοιπόν δείξαμε στην Ρεάλ ποιά θα είναι η μοίρα της. Και το σημαντικότερο φαίνεται να βρήκε τον τρόπο ο προπονητής μας, που τόσα έχει ακούσει, να κερδίσει εύκολα την Ομάδα των 3 ηττών όλη τη σεζόν, και να την υποχρεώσει για πρώτη φορά φέτος σε 2 συνεχόμενες ήττες. Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση για τον κόουτς Μπαρτζώκα.  Αν κάτσει να δει κανείς και τα 4 ματς με την Ρεάλ θα δει συνεχή βελτίωση και τρομερό διάβασμα του παιχνιδιού της.

 Υποκλινόμαστε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στον μέγιστο Dun(k)ston, διαβάζοντας τα στατιστικά του παιχνιδιού δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος τι πάρτι έκανε χθες. Αυτός ο γίγαντας μας έχει κάνει να ξεχάσουμε τον Κyle και τον Πέρο μαζι. Σημαντική ήταν και επιθετική συμβολή του Μάτζαρη χθες και από πολύ νωρίς, είχαμε προϊδεάσει πως Μάτζαρης και Σλούκας θα βρουν χώρους για να επιτεθούν, ο Βαγγέλης το έκανε, ο Κώστας μάλλον μας το κρατάει για την Μαδρίτη. Στα 2 ματς στο Σ.Ε.Φ έχει εμφανιστεί και ο πραγματικός Λοτζέσκι, και μας έκανε να ξεχάσουμε πως ο Στράτος είναι τραυματίας.
Πάμε για το μεγάλο διπλό, πάμε για να γράψουμε ξανά ιστορία, πάμε για να μας κάνετε να κλάψουμε και πάλι από χαρά και παρηφάνια. Η πίεση είναι πια στα δικά τους πόδια, και τρέμουν ήδη.

Υ.Γ 1 Πρέπει να είναι η μοναδική φορά που η Μπαρτσελόνα θα στηρίζει την Ρεάλ, τέτοιος είναι ο φόβος τους.
Υ.Γ 2 Αναφέρθηκε σε συζήτηση με φίλους η περίπτωση επιστρόφης του Kyle, επειδή δεν αξιοποιείται στην ΤΣΣΚΑ, και αυτό το 1% με έχει κάνει ήδη να ονειρεύομαι το 6peat.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιο θα ναι το ζευγάρι του τελικού του CH.L?